Om Folkeuniversitetet i Han Herred

fu-land-storFolkeuniversitetet i Han Herred har til formål at tilbyde et bredt spekter af foredrag inden for kunst, kultur, videnskab, historie mm.

Foredragene skal være oplysende og have et højt fagligt niveau. Det er åbne foredrag, hvor alle med interesse for de udbudte foredrag kan tilmelde sig.

Folkeuniversitetet i Han Herred arrangerer sine foredrag fortrinsvis på Fjerritslev Skole, lokale U2, benyt indgang A, men andre steder har også været benyttet, fx Fjerritslev Kino, Fjerritslev Gymnasium, Fjerritslev Bibliotek, Tinghuset og Bratskov.

Foredragene finder fortrinsvis sted hverdagsaftener kl 19.00, dog har weekenders eftermiddage også været brugt.

Prisen for et dobbelt-times foredrag har siden 2004 været 90,00 kr., der betales ved indgangen.

Tilmelding er nødvendig. Vi vil ikke være bekendt at ulejlige foredragsholdere fra nær og fjern hertil uden at have den sikkerhed, at der kommer et rimeligt antal gæster.

Du tilmelder dig  i det ønskede programpunkt, udfyld kontaktformularen nederst i opslaget, voila du er tilmeldt. I nødstilfælde kan du tilmelde dig ved at  sende en e-mail til mbchristiansen@mail.dk, opgiv foredragets titel, dit navn og telefonnummer samt antal deltagere, du tilmelder.

Når du tilmelder dig  her på hjemmesiden eller pr e-mail,  modtager du i løbet af et par dage en kvittering for tilmeldingen.